Aanbieding!

RET 2x1uur kaart

7,00 6,00

Binnen Rotterdam heenreizen en later weer terugreizen op hetzelfde kaartje: de RET 2x1uur kaart is de oplossing als U uw OV-chipkaart bent vergeten of niet kunt gebruiken of om gasten mee te nemen naar een van de vele bezienswaardigheden in Rotterdam. Te gebruiken op alle bussen, Trams en Metro van RET. Kaartjes zijn geldig tot eind 2018 en iedere keer 1 uur na de incheck kunt u vrij reizen en overstappen.

Beschrijving

RET 2×1 uur kaart
Binnen Rotterdam heenreizen en later weer terugreizen op hetzelfde kaartje: de RET 2x1uur kaart is de oplossing als U uw OV-chipkaart bent vergeten of niet kunt gebruiken of om gasten mee te nemen naar een van de vele bezienswaardigheden in Rotterdam. Te gebruiken op alle bussen, Trams en Metro’s van RET. Kaartjes zijn geldig tot eind 2018 en iedere keer 1 uur na de incheck kunt u vrij reizen en overstappen.

Wat is het?
Met dit RET 1×2 uur kaartje kun je tweemaal 1 uur onbeperkt reizen binnen Rotterdam, met bus, tram en metro van RET. Handig voor medereizigers die geen OV-chipkaart hebben.
Het kaartje is geldig tot eind 2018 dus u kunt er een aantal ‘op voorraad’ nemen als u regelmatig gasten heeft die U mee naar Rotterdam wil nemen.

Wat kost het?
€ 7,00 per kaartje, nu € 6,00 zolang de voorraad strekt.
Kinderen onder de 4 jaar reizen gratis.

Waar en wanneer geldig?

Geldig bij alle bussen, trams en metro’s van vervoerder RET.
De 1 uur kaartjes zijn ongeveer een jaar geldig na aankoop.
Let op: Deze kaarten zijn alleen geldig in metro, tram en bus van RET. Dus niet in de streekbussen van bijvoorbeeld Connexxion en EBS of in de trein.

Hoe te gebruiken?
Het RET 2×1 uur kaartje is een losse wegwerp-OV-chipkaart (met chip dus) waarmee u 2 x een uur door Rotterdam kunt reizen. U moet wél in- en uitchecken op elk voertuig waarmee u reist. Net als de ‘gewone’ OV-chipkaart. Na gebruik kunt u het kaartje gewoon weggooien in een van de afvalemmers of thuis in de overig vuil container (het is geen oud papier vanwege de chip die erin zit). Liever niet op straat weggooien i.v.m. chip en milieu.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RET 2x1uur kaart” te beoordelen

SKU: U2312 Categorie: Tags: , ,